Veče sa Ivanom Ivanovićem - No. 14

Bora Čorba, Miša Aleksić i Viktor Troicki sa domaćinom Ivanom nasmejali su nas do suza. U intervjuu koji je Troicki dao za naš sajt, saznajte kakvi su mu planovi, a pogledajte i najbolje klipove iz emisije.

.

INTERVJU SA VIKTOROM TROICKIM

Obećavam spektakl u Areni

Iako mu je gostavanje na televiziji Foks bilo prvo takve vrste u medijima, teniser Viktor Troicki odlično se snašao na „vrućoj fotelji" kod Ivana Ivanovića. Pre početka snimanja upoznao se i sa rok velikanima Borom Đorđevićem i Mišom Aleksićem, koji su takođe bili srećni što su pružili ruku perspektivnom sportisti. Iskusnim rokerima svetla reflektora u studiju su odavno postala uobičajeni deo života, dok je Viktor sa malom tremom iščekivao svoj ulazak.

Da li je ovo tvoje prvo gostovanje u nekoj emisiji zabavnog karaktera?

- Bio sam u jednoj zabavnoj emisiji, i to baš kod vas na Foksu. Pevao sam u „Karaoke obračunu" kod Nikole Đurička i super mi je bilo. Nadam se da ću se dobro snaći i večeras. Ovaj tok-šou nisam gledao, ja inače malo vremena provodim ispred televizora, ali od prijatelja sam čuo o čemu se radi. Ivana Ivanovića sam zgotivio kroz „Keš taksi", volim njegov humor. Ja sam privatno baš opušten, pogotovo među svojim prijateljima, samo ne znam da li ću takav biti i večeras pred kamerama. Ali, uz ovakve goste kao što su Bora i Miša i uz Ivanovu pomoć, mislim da će biti baš dobro.

Ono o čemu se pričalo poslednjih dana jeste Novakov i tvoj meč od pet setova na US Openu.

- Bio je to zaista sjajan meč. Obojica smo fenomenalno igrali, imao sam šansu za pobedu, ali nisam je iskoristio. Ipak, veoma sam zadovoljan svojom igrom i ako tako budem nastavio očekujem veliki napredak.

Od 17. septembra i tebe i Novaka i ostale očekuje polufinale Dejvis kupa sa Češkom. Zbog toga si u Beogradu na duže?

- Skoro svi smo ovde, pripremamo se za to i ovom prilikom pozivam sve ljude da dođu u Arenu sledećeg vikenda, da nas bodre, da svi zajedno pokušamo da ostvarimo najveći uspeh, plasman u finale. Biće to veliki spektakl, obećavam.

Pored tenisa o tebi se dosta piše i zbog veze sa modelom Sunčicom Travicom. Utiču li tabloidne vesti na tvoje igre, na koncentraciju?

- Takve vesti ne volim ni da čitam, kao što ne volim pričam o privatnom životu i trudim se da ne obraćam pažnju na takve stvari. Voleo bih da me ljudi pamte po rezultatima, po dostignućima o sportu, a ne po tome s kim sam u vezi.