Uloguj se

Pitamo/Pitate

Uključite se i Vi u Ivanovićeve emisije. Aktivno ih kreirajte zajedno sa scenaristima emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Odgovarajte na pitanja koja vam postavljaju Ivan Ivanović i njegova ekipa. Vaš odgovor je važan. Ne zaboravite da je u pitanju glasanje i da vaš glas uvek može biti presudan. Jedan ali vredan. Sigurno pretpostavljate da će vam Ivanović postavljati najrazličitija pitanja. U pravu ste i zato se spremite!

Nova pitanja upućena vama, Ivanovićevoj vernoj publici, pronaći ćete OVDE u rubrici IVAN VAS PITA.

Takođe i Vi imate mogućnost da postavite pitanje Ivanu i njegovim muškarcima. Već znate da oni imaju odgovore na sva pitanja tj. da nema pitanja na koje oni nemaju odgovor. Zato ih slobodno pitajte sve što vam padne na pamet, pitajte ih ono što druge ne smete, pitajte ih i ono što već znate, jer možete dobiti drugačiji odgovor zanimljiviji i duhovitiji.

Ako imate problem, ili ste u dilemi, nedoumici, ako vas zbunjuju neki događaji i želite da čujete drugačije tumačenje, neobičan osvrt na svet i da se uz sve to dobro nasmejete, pitajte muškarce OVDE u rubrici  VI PITATE IVANA I MUŠKARCE.

0 Komentari
Ostali komentari