Uloguj se

Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Ekipa

O emisiji

Dragan Ilić

Dragan Ilić rođen je 1969. godine u Prištini. Osnovnu i srednju školu završio je u Banjaluci, vojsku u Zadru, a fakultet u Beogradu. Diplomirani je psiholog, bubnjar u nekoliko bendova. Oženjen je Živanom Šaponjom-Ilić i ima dva sina, Danila i Matiju. Na RTV B92 je radio od 1994. kao novinar, voditelji i urednik redakcije za kulturu. Radio je kao koordinator programa, urednik i voditelj jutarnjeg programa “Dizanje“ i emisija o domaćoj muzici “Pakovanje buke“. Osmislio je i vodio emisije televizijske emisije "TV Manijak", "Taksi B92", "Manijaci na točkovima", kviz “Genijalci”, ”Toga se niko nije setio“. Bubnjar sa zamrznutim statusom.

Bavio se planiranjem i izvršnom produkcijom marketinških sadržaja.
Aktivno učestvovao u projektima u oblasti inkluzivnog obrazovanja, zaštite prava trudnica, zaštite životne sredine.

Osnivač je muzičkog festivala Ring Ring. Od 2001. godine do danas je kolumnista je nedeljnika "Vreme". Dobitnik nagrade za tv kritiku “Dušan Duda Timotijević“.

Od 2010. godine sa koleginicom Goricom Nešović osniva produkcijsku kuću Supermiš DOO i započinje ugovornu saradnju sa RTS-om u proizvodnji i prodaji jutarnjeg programa “Buđenje“.

Od juna 2014. emisija BUĐENJE emituje se na Radiju S2. i dalje su najslušaniji jutarnji program u Srbiji….

Branislav RaičevićRodjen je 1973. godine u Beogradu, oženjen i ima sina.
Radio kao voditelj, tonac i producent radio reklama na Naxi radiju, kao urednik na radiju Idea FM. Snimio preko 3500 radijskih reklama.
Počinje da se bavi televizijom kao scenarista u TV formatima “Želite li da postanete milioner” i “Najslabija karika” na BKTV.
U producentsko-marketinškoj kući Advantage radio kao kreativni direktor i izvršni direktor.
Iza sebe ima preko 30 reklamnih kampanja.
Scenarista u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” od samog početka emitovanja. Sa ovim timom realizuje i vodi emisiju “Naše jutro” na B92, segment “4 i po muškarca” koji postaje posebna emisija i “Veče sa Ivanom Ivanovićem” utorkom.

Srđan Dinčić – humorista i stand up komičarRođen 14. septembra 1984. u Karlovcu . Živi u Sremskoj Mitrovici .
Aforizmi su mu zastupljeni u više zbornika i antologija kratke satirične forme.
Žiri ''Vibove nagrade'' proglasio ga je za najboljeg mladog satiričara Srbije za 2009. godinu.
Dobitnik ’’Satiričnog pera’’ na 11. Međunarodnom festivalu humora i satire ’’Bijeljina 2014’’
Široj javnosti je postao poznat po učešću u ekstremnom reality show programu '' Survivor'' .
Član je kreativnog tima popularne TV emisije '' Veče sa Ivanom Ivanovićem''.
Kao stand up komičar iza sebe ima nekoliko stotina uspešnih teatarskih, klubskih i festivalskih nastupa u Srbiji i zemljama iz regiona.

Slobodan Nešovic – Loka

Rodjen 08.03.1966. u Beogradu. Školovan u Beogradu i na Kipru. Diplomirao komunikologiju. Otac dvoje dece .
Od trinaeste godine svira u prvoj generaciji punk i new wave bendova, Urbana Gerila ,Defektno Efektni, Berliner Strasse. Najmlađi učesnik antologijske kompilacije Artistička Radna Akcija .
Radio na radiju B92 kao urednik i voditelj . Uređivao i vodio prvu muzičku emisiju Videodrom na NTV Studio B. Učestvovao u prvoj sezoni emisije “Tragač” i bio deo tima radijske emisije “Buđenje”
Na čelu kompanije Mascom , vodećeg izdavača u regionu i dugogodišnjeg partnera komapnije Warner Music Group. Suosnivač inicijative za afirmaciju savremene umetnosti “Nesovic Fine Arts”.
Od 2015. član tima emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

0 Komentari
Ostali komentari